11 دی 1396 - 13:36
شناسه خبر: 6692
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
استفاده از خمیرمایه خطر استفاده از نان بی کیفیت را از بین می برد
به گزارش روابط عمومی کانون انجمن های صنایع غذایی ایران، مجید پارسایی، دبیر سندیکای تولیدکنندگان خمیرمایه ایران، استفاده از خمیرمایه در پخت نان را سبب در دسترس گرفتن مواد غنی دانه گندم دانست و گفت: خمیرمایه سرشار از ویتامینها و سایر مواد مغذی مورد نیاز بدن است، در صورتیکه به گواه متخصصین و مسوولین، جوش شیرین از عوامل اصلی بیماریهای گوارشی، پوکی استخوان، فشار خون و بسیاری دیگر از بیماریهای متابولیک است.
پارسایی اطلاع رسانی، فرهنگسازی و نظارت از سوی دولت را در بحث نان بسیار مهم دانست و تصریح کرد: در صورتیکه مردم با آگاهی کامل اقدام به تهیه نان کنند، تولید کننده هم مجبور به تامین نظر آنها و ارائه نان با کیفیت خواهد شد.
وی با اشاره به فیلمی که این روزها در فضای مجازی منتشر شده است و دست نانوایان را دچار خوردگی و آسیب نشان میدهد، اظهار کرد: به کارگیری روش صحیح و استاندارد تولید نان از جمله استفاده از خمیرمایه، راه رفع مشکلات نان کشور است.
وی در پایان اعلام کرد که صنعت خمیرمایه ایران آمادگی کامل جهت تامین کل نیاز نانواییهای کشور را دارد.